Az egészséges csecsemőtáplálásról

2015. szeptember 30.

Folytatódott Mezőberényben a szülői készségek fejlesztését célzó előadássorozatunk. Ismét sok anyuka érkezett, és gazdagodott hasznos információkkal.

Témánk ezúttal a csecsemőtáplálás volt, a szakember pedig Göndös-Kotroczó Tímea, aki az egészséges csecsemőtáplálás alappilléreiről, a különböző ételek bevezetéséről tartott sokrétű előadást. A növekedéshez és fejlődéshez elengedhetetlen tápanyagok szükségesek, téma volt a szoptatás, és megszívlelendő jótanácsok hangzottak el a kismamák táplálkozásával kapcsolatban is, hiszen ne feledjük, a baba és mama egészsége elválaszthatatlanok. Napirendre kerültek azok az interneten elérhető fórumok is, ahol a hasznos tapasztalatcsere mellett további felmerülő kérdéseikre is választ kaphatnak az édesanyák.
Az előadást kötetlen beszélgetés követte. A csecsemők, kisgyermekek táplálása mindennapos téma az édesanyák körében, így a projekt keretében megvalósuló programsorozat is jó fórum a tapasztalatcserére, Mezőberény mellett Kétsopronyban, Újkígyóson, Orosházán és Dobozon.

Egészséghíradó

Egészséghiradó

Korábbi programok