Békési ízek – Főzzük ki együtt!

2015. december 19.

Sárgarépás csirkecomb

Hozzávalók:

  • 4 csirkecomb
  • 50 dkg friss sárgarépa
  • 2 szál újhagyma
  • 5 dl csirkealaplé
  • 1 evőkanál étolaj
  • 1 csokor petrezselyem zöldje
  • bors

Elkészítése:

A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, és kevés olajon mindkét oldalukat fehéredésig sütjük, majd félretesszük. A visszamaradt olajon megpirítjuk a karikára vágott újhagymát és a vékonyra szeletelt sárgarépát. Visszatesszük a csirkecombokat, és felöntjük az alaplével. 30–40 percig fedő alatt pároljuk, majd megszórjuk a finomra vágott petrezselyem zöldjével.

Fogyassza egészséggel!

Egészséghíradó

Egészséghiradó

Korábbi programok