Olimpiai bajnok az iskolában

A tavalyi évben számos programon találkozhattak az érdeklődők Növényi Norbert olimpiai bajnokkal. Békéssámsonon az általános iskolában a közös sportprogramok, az egészséges ételkészítés és csapatjátékok mellett olimpiai bajnokunk előadását is meghallgathatták a diákok.

Az iskolában megvalósult programokról és a tapasztalatokról Nagy József intézményvezető számolt be.

– Nagyon örültünk a lehetőségnek, hogy iskolánkban Sportnap illetve Iskolai egészségnap program is megvalósulhatott. Úgy alakítottuk ki a tanrendet, hogy az iskola minden tanulója részt vehessen a rendezvényeken. A programok színesek voltak, az egészséges ételek készítése mellett különböző sportokban is megmutathatták tudásukat a gyerekek. Külön öröm volt, hogy helyben a mi iskolánkba jött a program, így nekünk csak a helyet kellett biztosítani. Egy kis településen nem mindig adatik meg, hogy a gyerekek egy olimpiai bajnokkal találkozhassanak. Növényi Norbert előadását nagy figyelemmel kísérték a tanulók, több közös kép is készült a bajnokkal.

Iskolánk tanulói kiránduláson is részt vehettek, melynek során Békéscsabára látogattak el. Fáradtan, de pozitív élményekkel gazdagodva tértek haza. A gyerekek és a kollégáim is nagyon jól érezték magukat a programokon. Örülnék, ha a jövőben is sok ilyen rendezvényen vehetne részt iskolánk kollektívája – nyilatkozta az igazgató.

nagy-jozsef1 nagy-jozsef2

Egészséghíradó

Egészséghiradó

Korábbi programok