Sportosan, egészségesen Csabacsűdön

Sportos játszóház, egészséges ételkészítés, előadás. Egy pár program azok közül melyeken részt vehettek a település lakosai a „A jövőt gyermekeinkkel építjük” program keretében.

Csabacsűdön a Trefort Ágoston Általános Iskolában színes programokon vehettek részt a település lakosai. A programokon a gyermekek mellett a szülők és nagyszülők is kikapcsolódhattak, szórakozhattak és új ismeretekre tehettek szert. Sutyinszky Zoltán intézményvezető nyilatkozott a megvalósult programokról.

– Nagyon eseménydús délutáni programokat sikerült megvalósítani iskolánkban. Középpontban mindig a rendszeres testmozgás és az egészséges életmód népszerűsítése volt. Iskolánk számos kezdeményezéssel bír a hasonló programok területén. Iskolánk kollektívája és a szülői közösség is nyitott a hasonló rendezvényekre. Örültünk a lehetőségnek, hogy részt vehettünk a programban. Külön öröm volt, hogy egyik alkalommal Növényi Norbert olimpiai bajnok is ellátogatott hozzánk. Látogatása során egy előadást hallgathattunk meg melyet még a kisebb gyermekek is figyelemmel kísértek. Bízunk benne, hogy a jövőben még ellátogathat hozzánk és részt vehetünk hasonló programokban – tette hozzá az intézményvezető.

sutyinszkyz sutyinszkyz2

Egészséghíradó

Egészséghiradó

Korábbi programok