Tanácsadás Pusztaföldváron

2015. október 30.
A szociális szövetkezetek számára kiváló lehetőség, ha helyi termék, helyi specialitás előállítására törekszenek. A hozzáadott értéket képviselő élelmiszerek, használati tárgyak kelendőbbek a piacon, mint a pusztán alapanyagként megtermelt zöldségek-gyümölcsök. Ilyen és hasonló tudnivalókkal érkeznek az érdeklődő közösségekbe a projekt szakértői. Pusztaföldváron a szociális szövetkezet alapításán túl a helyben termesztett zöldségek, gyümölcsök feldolgozásáról is hallhattak. A saját készítésű kézműves termékek (keresztszemes, kalocsai, gépi hímzés) bemutatása, a kreatív ötletek megvalósítása sem maradhatott ki az előadások témaköreiből. A sikeres eladási technikákról, valamint egyéni arculat kialakításáról is hallhattak már a részvevők szakértőnk által.

DSCN2412  DSCN3181

Egészséghíradó

Egészséghiradó

Korábbi programok